یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱
پرورش نسل جوان، بصیر و انقلابی، یک رسالت ملی و دینی است

حوزه/ حجت الاسلام عاشوری بیان کرد: پرورش نسل جوان، بصیر و انقلابی، یک رسالت ملی و دینی است که موفقیت در آن، تضمین‌کننده آینده‌ای درخشان برای کشور عزیزمان خواهد بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان کنگان امروز با شرکت اعضای این شورا و با حضور حجت‌الاسلام عاشوری امام جمعه سیراف برگزار شد.

حجت الاسلام صادق عاشوری امام جمعه سیراف در این جلسه که با محوریت بررسی مسائل و چالش‌های حوزه آموزش و پرورش در سطح شهرستان تشکیل شد با تأکید بر اهمیت تعامل و همکاری میان دستگاه‌های مختلف برای پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت، بر لزوم توجه ویژه به مسائل تربیتی، فرهنگی و دینی در کنار آموزش‌های علمی در مدارس تأکید کرد.

وی بیان داشت: حضور در جمع خدوم و دلسوز تعلیم و تربیت، موجب خوشوقتی است. آموزش و پرورش تنها محل انتقال دانش نیست، بلکه کارگاه انسان‌سازی و کانون شکل‌دهی به هویت نسل آینده است.

امام جمعه سیراف ابراز داشت: انتظار داریم با همکاری همه نهادها، بسترهای لازم برای تربیت دانش‌آموزانی فراهم شود که هم دارای کمالات علمی و هم متخلق به ارزش‌های اخلاقی و دینی باشند.

حجت الاسلام عاشوری بیان کرد: پرورش نسل جوان، بصیر و انقلابی، یک رسالت ملی و دینی است که موفقیت در آن، تضمین‌کننده آینده‌ای درخشان برای کشور عزیزمان خواهد بود.

وی با تقدیر از زحمات تمامی فرهنگیان گفت: امیدوارم با اتکال به خداوند متعال و با همدلی بیشتر، گام‌های مؤثری در این مسیر برداریم.

اعضای شورای آموزش و پرورش شهرستان کنگان نیز در این جلسه، گزارشی از آخرین وضعیت برنامه‌های آموزشی و پرورشی، پروژه‌های در دست اجرا و همچنین نیازها و اولویت‌های مدارس شهرستان ارائه دادند.

در پایان جلسه، بر ضرورت تداوم این گونه همکاری‌های مشترک و استفاده از ظرفیت‌های همه نهادها برای ساختن محیطی پویا و اثرگذار در راستای تربیت نسل آینده‌ساز کشور تأکید شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha